gyors alkatrész keresés
Szállítás

Szállítás

Kedvező árak melett, gyors alkatrész házhoz szállítás.

tovább
Online Help

Online Help

Esetlegesen nem talál egy alkatrészt? Mi segítünk!

tovább
Alkatrész választék

Alkatrészek

Shopunkban minden ismert márkájú készülékhez alkatrész.

tovább
 

Alkatrész keresés

Kereséshez FAQ:

Üsse be a kereső mezőbe az készülék modell számát. Esetlegesen, ha nem találja, mert túl sok a találat, pontosítsa a Gyártó neve mező kitöltésével. Válassza ki a listából az adott típust, klikkeljen az Alkatrészeket mutat feliratra. Ezután baloldalt talál egy kategória listát ahol ki tudja választani a megfelelő kategóriát. Például: AJTÓALKATRÉSZ, ÜVEG, EDÉNYEK, GOMBOK, TERMOSZTÁT, KAPCSOLÓ, LÁMPÁK, FIÓK, CSUKLÓPÁNT, stb. A rendszerünk automatikusan lelistázza a kért alkatrészeket. Elképzelhető, hogy az adott termék nem szállítható, ekkor klikkeljen a Helyettesítő cikkek opcióra (ha létezik ilyen opció). Ezután kattintson rá, és máris teheti a kosárba. A termék megnevezésre kattintva több információt kaphat a termékről. Természetesen originál szám szerint is kereshet a speciális keresőben. Az origiál szám az Ön alkatrészén megtaláható.

Példa készülék típusra: EUC2324 (Fontos! Ha több készüléket ad a kereső kérjük pontosítsa a Gyártó neve mező kitöltésével (pl. ELECTROLUX). (Fontos! Ha több készüléket hoz fel a keresőnk tekintse meg a Szervíz számot, Helyettesítő/Type számot vagy az Ident számot a készüléke adattábláján (pl. 92287470000). Ha nem boldogul, szívesen segítünk az azonosításban (alkatrész keresésben)!
Példa alkatrész originál számra: K54L1944FF, 2262181015

Előfordulhat, hogy a keresett alkatrész nem szállítható, ekkor klikkeljen a Helyettesítő cikkek opcióra (ha létezik).

Sikertelen e redmény esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az Online Help szolgáltatásunk segítségével.

Alkatrész kereséshez kattintson a lenti képre!

 

 

Fagyasztószekrény alkatrészek széles választéka

Adatbázisunkban gyári és utángyártott alkatrészek találhatóak szinte minden ismert márkájú készülékhez. Megtalálja a keresett terméket modellszámra vagy akár alkatrész gyári számára is. Esetlegesen felmerűlő kérdésit tegye fel a fent megtalálható Online Help menüponton.

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
shopX Webáruház-lánc